Oletko ostamassa uudet kotisivut yritykselle? Toteutan ne nopeasti ja sujuvasti jopa viikossa.

Tarjoan aina kiinteänhintaiset kotisivut. Ilmainen kotisivu hahmotelma sisältyy luonnollisesti. Et sitoudu mihinkään ennenkuin olet nähnyt hahmotelman ja päätät jatkaa toteutukseen. Helppoa ja turvallista ostamista. 

Kotisivun ostaminen

Kotisivun ostaminen tehty helpoksi. Valitset vain paketin, kerrot lyhyesti toiminnastasi ja toiveistasi kotisivun suhteen. Epävarma olo? Ota yhteyttä niin autan mielelläni.

Kotisivun suunnittelu

Hahmottelen kotisivun toiveittesi pohjalta. Tähän menee muutama päivä. Et ole vielä sitoutunut mihinkään. Jos olet tyytyväinen hahmotelnaam jatketaan kehitystä.

Kotisivun toteutus

Toteutan WordPress kotisivun hahmotelman pohjalta. Pidän sinut ajantasalla koko prosessin ajan.

Testaus & julkaisu

Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, testaan vielä että kaikki toimii. Lopuksi julkaisen kotisivun haluamallesi webhotelliin.

Oletko hankkimassa kotisivut yritykselle?

Toteutan kaikki kotisivut WordPressillä. Se on varma ja ajaton alusta jota kehitetään jatkuvasti. Tulevaisuudessa voidaan helposti laajentaa kotisivuja. Kotisivu suunnitellaan liiketoimintasi, toiveittesi ja tarpeittesi pohjata mahdollisimman houkuttelevaksi asiakkaille.

tilaa wordpress kotisivut yritykselle

Turvallista & helppoa

Yrityksen kotisivut voi olla tärkein kanava esitellä palveluitasi ja tuotteitasi. Siksi on äärettömän tärkeää että se kohtaa kävijöiden tarpeet ja luo tyylikkään ja ammattimaisen kuvan yrityksestäsi verkossa!

Kotisivun ostaminen tulee olla helppoa ja turvallista. Saat aina ilmaisen hahmotelman, jonka pohjalta voit päättää, jatketaanko kehitystä. Kotisivut saat aina kiinteään, ennalta sovittuun hintaan, ilman lisäkustannuksia. Omistat kotisivun 100%.

turvallinen kotisivu

Ylläpito & tuki

Kotisivut vaativat ylläpito jotta ne toimivat jatkossa. Kaikki järjestelmät vaativat päivityksiä toimiakseen luotettavasti, niin myös WordPress. Jos tilaat kotisivut kauttani, sisältyy 1kk ylläpitoa & tukea. Tässä ajassa opit itse päivittämään kotisivut, tai voit ulkoistaa sen minulle varsin kohtuullista korvausta vastaan.

kotisivun ylläpito

Aika ostaa yritykselle uudet kotisivut?

Toteutetaan se yhdessä. Pyrin aina laadukkaaseen lopputulokseen ja 100% asiakastyytyväisyyteen.