Webhotelli

Webhotelli on elintärkeä osa kotisivujen toimintaa. Hyvä webhotelli ei välttämättä ole kallis, mutta halpa webhotelli tuskin on laadukas. Webhotelli vertailu kannattaa, olen kerännyt alle muutamia hyväksi todettuja webhotelleja. Kysy mielellään lisää!

Mikä on webhotelli?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan webhotelli on palvelu joka varmistaa että kotisivu on kytkettynä Internettiin koko ajan.
Juuri siksi voit missä ja milloin vaan käynnistää selaimesi ja kirjoittaa osoitekenttään osoite (URL), kunhan sinulla on nettiyhteys. Domaini jolla käyt näyttää samalta riippumatta mistä päin maailmaa kirjaudut.

Hyvä webhotelli on tärkeä, ellei tärkein, osa kotisivuja

Hostinger

Hostinger on webhotelli, jonka tehtävänä on tuoda menestystä kaikille online-käyttäjille. Palvelua kehitetään jatkuvasti parantamalla palvelintekniikkaa, tällä linkillä -20% hinnoista.

Domainkeskus

Domainkeskuksen moderni ja huipputurvallinen datakeskus sijaitsee Turun ydinkeskustassa. Palvelimen sijainti varmistaa sen, että sivustosi aukeaa suomalaisille vierailijoille salamannopeasti.

Nettihotelli

Palvelu pyörii High Availability -alustalla, kahdella toisistaan riippumattomalla palvelimella samanaikaisesti. Mikäli toinen palvelin vikaantuu, ei sivujen tai sähköpostin käyttöön tule katkosta.

Zoner

Kotimainen webhotelli, jolla on jo yli 26 000 tyytyväistä asiakasta. Palvelimet sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Saat 24/7 nopeasti apua asiakaspalvelusta. Kattava suomenkielinen tuki ja ohjeet.

MissHosting

Ilmaiset sähköpostiosoitteet. Yhdellä klikkauksella yli 200+ ilmaisohjelmaa asennettuna. Ympärivuorokautinen turvallisuusvalvonta ja suojaus palvelunestohyökkäyksiä vastaan.

WPMUDEV

Suunniteltu ja täysin optimoitu WordPressille. Hyvä suorituskyky, 99.9% toimivuustakuu. Mitään ei ole jaettu, ei keskeytyksiä. Optimoitu WooCommerce-verkkokaupalle. 10 datakeskusta takaa toimivuuden.

Webhotelli vertailu kannattaa

Webhotellien valinnassa pätee sama kuin kaikessa; halvalla ei välttämättä saa hyvää. Kun hankit uuden kotisivun, kannattaa panostaa myös laadukkaaseen webhotelliin. Kotisivun nopeus (latausajat, siirtymät, jne.) ovat riippuvaisia webhotellista ja sivuston optimoinnista. Sivuston tulisi latautua alle 2.5 sekunnissa, mieluummin nopeammin, jotta kävijät (ja hakukoneet) jaksavat vaivautua. Hitaalla sivustolla et saa asiakkaita, menetät ne kilpailijoillesi. Webhotelli vertailu kannattaa.